Over ons

Verhuisbedrijf in Den Haag en omstreken

Best budget movers is een professioneel verhuisbedrijf gehuisvest in Den Haag. Al jarenlang hebben wij ervaring in het uitvoeren van diverse soorten verhuizingen. Inmiddels hebben wij al honderden verhuizingen succesvol uitgevoerd. Particuliere verhuizingen of zakelijke verhuizingen, groot of klein wij zorgen ervoor dat u zonder stress en zorgen kunt verhuizen.

Bij een verhuizing komt veel kijken. Een goede voorbereiding en planning is dan ook noodzakelijk om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Binnen ons bedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Voor ons is betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en efficiëntie van groot belang. Dit betekent dat wij alleen werken met zeer ervaren medewerkers die professioneel zijn opgeleid en oog hebben voor de wensen van de klant.

Omdat geen één verhuizing hetzelfde is bieden wij een breed aanbod van diensten aan. Naast particuliere en zakelijke verhuizingen zijn wij ook inzetbaar voor seniorenverhuizingen, spoedverhuizingen en woningontruimingen. Ook voor het huren van een verhuislift kunt u bij ons terecht.

Heeft u vragen of advies nodig? Best budget movers brengt graag een vrijblijvend voorstel uit. Klik hier om een gratis offerte op maat aan te vragen.

Offerte aanvragen
  • Voordelig & betrouwbaar
  • Vakkundig personeel
  • Fullservice verhuizen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen.

Ja, u ontvangt van ons geheel vrijblijvend een voorstel. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Zo krijgt u een helder beeld van wat de verhuizing gaat kosten en hoe deze berekening is opgebouwd.

Nadat de verhuizing is voltooid kunt u contant of per bankoverschrijving afrekenen. Uw betaalmethode kunt u vooraf aangeven.
Uw digitale factuur kunnen wij binnen 10 werkdagen na het voltooien van uw verhuizing per e-mail verzenden. U krijgt altijd een bewijs van ons voor uw eigen administratie.
Alle vermelde tarieven op onze website zijn inclusief btw.
Ja, onze professionele verhuizers zijn ook in het weekend beschikbaar.
Best Budget movers is zeer flexibel. Dankzij ons professionele team kunnen wij u op korte termijn helpen. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel dan gerust met 085 130 78 12.
Wij doen ons uiterste best om schade tijdens een verhuizing te voorkomen. Wanneer dit wel het geval is kunt u dit tijdens de verhuizing doorgeven. U kunt foto's van de schade maken en deze mailen naar info@bbmovers.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op om tot een oplossing te komen.
Ja, in verband met onze planning verzoeken wij u uiterlijk 5 dagen voor de gewenste verhuisdatum contact met ons op te nemen.

Staat uw antwoord er niet tussen?

Bel ons via 085 130 78 12 of stuur een e-mail naar info@bbmovers.nl

Voordelig en betrouwbaar verhuizen?

Vraag geheel vrijblijvend en gratis uw offerte aan.

Offerte aanvragen