Reviews

Lees de ervaringen van onze klanten

Zeer harde werkers. Binnen een paar uur het hele huis naar beneden met een verhuislift.

18 Mei 2019

James van Veen

Ze waren op tijd aanwezig en ze hebben alles naar beneden getild. Op de nieuwe locatie is alles op zijn plek gezet. Een aanrader!

6 Mei 2019

Jessica Simons

Communicatie liep soepel en helder. Ze reageren op tijd. Zeer klantvriendelijk

5 Mei 2019

Bianca Gaag

Ik zag ook op tegen mijn verhuizing, de jongens hebben mij gerustgesteld en ze zijn gelijk aan de slag gegaan. Ik heb er echt geen omkijken naar gehad. Het is allemaal perfect verlopen. Ze zijn professioneel, vriendelijk en voorzichtig met de spullen. Harde werkers. Hartelijk bedankt.

4 April 2019

Linda de Werf

Ik ben zeer tevreden over de verhuizers. Ze kwamen op tijd en gingen direct aan de slag met het inpakken van alle meubels. Prima service! Ik zou dit bedrijf aanraden.

2 April 2019

Maurits Schoonveld

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen.

Ja, u ontvangt van ons geheel vrijblijvend een voorstel. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Zo krijgt u een helder beeld van wat de verhuizing gaat kosten en hoe deze berekening is opgebouwd.

Nadat de verhuizing is voltooid kunt u contant of per bankoverschrijving afrekenen. Uw betaalmethode kunt u vooraf aangeven.
Uw digitale factuur kunnen wij binnen 10 werkdagen na het voltooien van uw verhuizing per e-mail verzenden. U krijgt altijd een bewijs van ons voor uw eigen administratie.
Alle vermelde tarieven op onze website zijn inclusief btw.
Ja, onze professionele verhuizers zijn ook in het weekend beschikbaar.
Best Budget movers is zeer flexibel. Dankzij ons professionele team kunnen wij u op korte termijn helpen. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel dan gerust met 085 130 78 12.
Wij doen ons uiterste best om schade tijdens een verhuizing te voorkomen. Wanneer dit wel het geval is kunt u dit tijdens de verhuizing doorgeven. U kunt foto's van de schade maken en deze mailen naar info@bbmovers.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op om tot een oplossing te komen.
Ja, in verband met onze planning verzoeken wij u uiterlijk 5 dagen voor de gewenste verhuisdatum contact met ons op te nemen.

Staat uw antwoord er niet tussen?

Bel ons via 085 130 78 12 of stuur een e-mail naar info@bbmovers.nl

Voordelig en betrouwbaar verhuizen?

Vraag geheel vrijblijvend en gratis uw offerte aan.

Offerte aanvragen