Zakelijke verhuizingen

Professioneel hulp bij het verhuizen van uw bedrijf

Voor zakelijke verhuizingen is een juiste planning en goede voorbereiding van groot belang.

Zakelijke verhuizingen zijn vrijwel altijd omvangrijker en complexer dan particuliere verhuizingen. Ervaren en betrouwbare verhuizers zijn daarom een vereiste om de verhuizing zoals gewenst te laten verlopen. Best budget movers heeft al jarenlang ervaring en is een van de meest gekozen verhuisbedrijven in Den Haag voor project en kantoorverhuizingen.

Een goede voorbereiding, strakke planning en efficiente uitvoering zijn de belangrijkste zaken om zo min mogelijk productieverlies op te lopen en zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen op uw nieuwe locatie. Voordat de verhuizing daadwerkelijk zal plaatsvinden plannen wij daarom een uitgebreid gesprek om te kijken wat de omvang van de verhuizing is en wat uw wensen zijn. Naar aanleiding hiervan zal er een planning gemaakt worden om de verhuizing zo zorgvuldig en soepl mogelijk te laten verlopen.

Ook bij uw zakelijke verhuizing biedt Best budget movers een breed scala aan werkzaamheden aan die wij, uiteraard in overleg met u, kunnen uitvoeren. Wilt u meer informatie over wat ons verhuisbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
  • Voordelig & betrouwbaar
  • Vakkundig personeel
  • Fullservice verhuizen

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen.

Ja, u ontvangt van ons geheel vrijblijvend een voorstel. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Zo krijgt u een helder beeld van wat de verhuizing gaat kosten en hoe deze berekening is opgebouwd.

Nadat de verhuizing is voltooid kunt u contant of per bankoverschrijving afrekenen. Uw betaalmethode kunt u vooraf aangeven.
Uw digitale factuur kunnen wij binnen 10 werkdagen na het voltooien van uw verhuizing per e-mail verzenden. U krijgt altijd een bewijs van ons voor uw eigen administratie.
Alle vermelde tarieven op onze website zijn inclusief btw.
Ja, onze professionele verhuizers zijn ook in het weekend beschikbaar.
Best Budget movers is zeer flexibel. Dankzij ons professionele team kunnen wij u op korte termijn helpen. Wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel dan gerust met 085 130 78 12.
Wij doen ons uiterste best om schade tijdens een verhuizing te voorkomen. Wanneer dit wel het geval is kunt u dit tijdens de verhuizing doorgeven. U kunt foto's van de schade maken en deze mailen naar info@bbmovers.nl. Wij nemen z.s.m. contact met u op om tot een oplossing te komen.
Ja, in verband met onze planning verzoeken wij u uiterlijk 5 dagen voor de gewenste verhuisdatum contact met ons op te nemen.

Staat uw antwoord er niet tussen?

Bel ons via 085 130 78 12 of stuur een e-mail naar info@bbmovers.nl

Voordelig en betrouwbaar verhuizen?

Vraag geheel vrijblijvend en gratis uw offerte aan.

Offerte aanvragen